Mart 15, 2017 Blogroll Nema komentara

Potreban vam je besplatni uređivač? Danas ćemo vam pokazati kako 4 online aplikacije mogu kreirati fascinantne fotografije koje ćete koristiti online, na društvenim medijima ili pak blogovima.

Canva

Canva je popularna online aplikacija koja vam omogućuje da kreirate zanimljive fotografije (uz tekst) za vaše blogove. Canva vam daje na izbor veliki broj predložaka, od kojih su neki posebno dimenzionirani za društvene mreže.

Ne vezano za format koji odaberete, Canva uvijek nudi zanimljiv dizajn. Iako postoje i plative opcije, dosta kvalitetnog sadržaja možete naći besplatno!


SHARE AS IMAGE

Share as image pobjeđuje u natjecanju jednostavnosti. Njegova ekskluzivna funkcija je postaviti tekst kakav želite na fotografiju. Iako ne posjeduje neke napredne funkcije, idealan je alat kada želite sliku napraviti brzo i jednostavo.

Možete pokrenuti aplikaciju Share as Image ili preuzeti Chrome ekstenziju. Ako koristite Chrome ekstenziju možete pronaći puno više besplatnih fotografija putem portala kao što je “PhotoPin”.


PIKTOCHART

Piktochart nalikuje Canva aplikaciji u svakom pogledu. Ima sve što posjeduje i Canva, ali je više fokusiran na kreiranje infografika.
Najbolja stvar je – mnoštvo tema na početku.


INFOGR.AM

Infogr.am je još jedna besplatna aplikacija za kreiranje inforgrafika. Ako želite sasvim jednostavan alat, infogr.am vam je na raspolaganju.


Koja je aplikcija najbolja?

Svaka od ovih aplikacija ima pojedinu prednost nad drugom.

Ako želite detaljno odabrati elemente i stilove, Canva ili Piktochart su za vas.

Ako želite brzinu i jednostavnost, pokušajte sa Share As Image. Kreirati ćete efektivne slike i infografike kroz par minuta.

Važno je i napomenuti da je Canva jedina aplikacija koja neće ostaviti watermark na vašim slikama uz besplatnu opciju.

Written by eldis