387 62 735 032
Pozovi
387 62 735 032

O NAMA

IN WEB DIZAJN studio nalazi se u Travnik, Bosna i Hercegovina. Posjeduje veliko iskustvo u radu sa različitim sektorima. Radio je za neke od prestižnih klijenata širom svijeta te izgradio izvanredno znanje i stav u pristupu novim klijentima i van granica Bosne i Hercegovine. Njegov motiv u stvaranju multimedijalnih rješenja je podizanje više svijesti o konceptu digitalne industrije.

IN WEB DIZAJN pruža visoku kvalitetu usluga, prihvatljive cijene, pouzdan je i poštuje dogovorene rokove kao i sve zahtjeve svojih klijenata. IN WEB DIZAJN nudi jedinstvena web rješenja kojima se osigurava povećanje efikasnosti i konkurentske prednosti Vaše kompanije.
Specijaliziran je za web dizajn i development, programiranje, SEO optimizaciju za tražilice, e-Commerce, multimedijska rješenja, grafički i dizajn logotipa.

IN WEB DIZAJN ima vrlo sposoban tim web konsultanata, kreativnih dizajnera, programera i web marketing profesionalaca koji znaju da ishod svakog urađenog projekta mora biti samo vrhunski rezultat.
Cijene usluga nisu definisane jer IN WEB DIZAJN tretira svakog svog klijenta zasebno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LAYOUT

SAMPLE COLOR

Please read our documentation file to know how to change colors as you want

BACKGROUND COLOR

BACKGROUND TEXTURE