E-MAIL MARKETING – REKLAMIRANJE DIREKTNO NA E-ADRESU. E-MAIL MARKETING JE NAJEFEKTIVNIJI
Jedna od najboljih metoda za marketing je oglašavanje direktno na e-mail adrese zainteresiranih ljudi i registrovanih pretplatnika. Pod ovaj oblik oglašavanja spada slanje raznih biltena, časopisa, najava za promocije, popusta na artikle na e-mail, te mnogo drugih zanimljivih opcija. E-mail marketing predstavlja odličan način prezentacije proizvoda, firmi ili osoba, ukoliko se obavi na pravilan način.

E-mail marketing je jedinstven i kvalitetan način oglašavanja
E-mail marketing je 100% efikasan i među najjeftinijim načinima za prezentaciju usluga, proizvoda, ideja, raznih projekta, web stranica, osoba ili djelatnosti, te u vrlo kratkom roku ovim načinom reklamiranja postižete zapažene rezultate kakve možda niti jedan drugi način marketinga neće dati.

Ako se e-mail marketing pravilno koristi, onda Vam donosi mnogo prednosti, a one su: distribucija informacija potpuno besplatno, interaktivna komunikacija sa klijentima i davanje kvalitetnih informacija.
E-mail marketing – Kako mi djelujemo kada je u pitanju e-mail marketing?

Mi smo profesionalni e-mail marketing servis koji Vam može omogućiti da veoma brzo izradite liste svojih pretplatnika, pripremite kampanje s personaliziranim porukama, pratite efektivnost kampanja. Ono što je sigurno kroz naš rad testirano i provjereno u zemljama Evrope, a to je da Vam za vrlo kratak period možemo obezbijediti ogromnu posjećenost Vaših stranica i konverziju posjetitelja u moguće kupce Vaših proizvoda.

Koliko traje Newsletter kampanja?
Kampanja u svakom vidu marketinga se nikad ne završava i ne okončava. Kada je u pitanju održavanje web stranica, bilo da se radi o preuređenju ili u ovom slučaju e-mail marketingu, kampanje mogu biti organizovane za jedan proizvod ili skupinu proizvoda. Takvi proizvodi se šalju na desetak hiljada prijavljenih pretplatnika na Vaše stranice i stvara se ogromna mogućnost za prodaju, ali i stvaranje partnerskih odnosa i mogućnost prodaje ostalih ponuđenih artikala na Vašim web stranicama.

Već nakon jedne minute možete očekivati pozitivan rezultat!
Mnoge velike kompanije kao što je na primjer Coca-Cola, ulažu velika materijalna sredstva u ovu metodu reklamiranja! Milijarde poruka se mjesečno šalju na e-mail adrese pretplatnika na web stranice. Djelotvornost našeg djelovanja kroz ovu vrstu marketinga smo već davno dokazali u Europi, ali i za veće firme u Bosni i Hercegovini.

Osim činjenice da je ovo u potpunosti besplatan način reklamiranja, kada je u pitanju e-mail marketing, vrijedi napomenuti i da je vremenska komponenta učinka skraćena na maksimalno par dana, gdje se mogu vidjeti već prvi pozitivni rezultati.

Zamislite da uštedite 100% sredstava i novca na printanju, poštarini i raznim drugim materijalnim troškovima. Standardnom procedurom Vaša promotivna poruka do korisnika putuje i po nekoliko dana, a na ovaj način stigne odmah. Mi Vam kroz Newsletter kampanje možemo omogućiti da smanjite vrijeme na minute i vrlo brzo očekujete pozitivan rezultat.