Facebook oglašavanje
Želite li kreirati Facebook poslovnu stranicu? Želite li posao održavanja iste i kreiranje plaćenih oglasnih kampanja prepustiti profesionalcima? Želite uključiti i oglašavanje na najbrže rastućoj Instagram mreži? Kontaktirajte nas!

Facebook je najveća svjetska društvena mreža i kao takva trenutno je najpopularnija među oglašivačima. Posjeduje odličan sistem targetiranja za pronalazak ciljane publike.

Trenutno je najposjećenija stranica u Bosni i Hercegovini.

Definitivno se radi o najsnažnijem konverzacijskom kanalu oglašavanja koje se treba znati iskoristiti na najbolji način.
Pomoći ćemo Vam u stvaranju strategije za pronalazak novih klijenata, te izgradnju još boljih odnosa sa postojećim klijentima. Facebook fan stranica je jednostavno rečeno mjesto na kojem ćete se sprijateljiti sa Vašim klijentima.
Facebook i Instagram oglasi se pojavljuju u news feed-u (novostima) od privatnih profila Facebook-a i Instagrama. Uz Facebook, Instagram postaje jedna od najpopularnijih oglašivačkih platformi.

Metode oglašavanja na Facebooku (proračun kampanje određujete Vi)
– PPC (Pay-Per-Click) – plaćate samo kad korisnik klikne na Vaš oglas
Nudimo vam:
– Kreiranje i održavanje Facebook fan stranica
– Osmišljavanje i kreiranje atraktivnog sadržaja
– Produkciju Facebook aplikacija
– Kreiranje Facebook i Instagram kampanja – plaćenih oglasa
– Segmentiranje i odabir grupa ciljanih korisnika
– Dnevno praćenje kampanje, izvještaji i analiza rezultata
– Optimizacija kampanja

Društvene mreže
Korisnici društvenih mreže stvaraju svoj mali svijet, društvo prijatelja koje povezuju zajednički interesi. Putem društvenih mreža jačate vaš brend i online reputaciju, povećavate promet na web stranici i zbližavate se sa vašim klijentima.
Društvene mreže su postale neophodan element online prisutnosti i sredstvo neposredne interakcije sa sadašnjim ili budućim klijentima.
Među najpopularnijim mrežama su Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Linkedin, Pinterest, Google+

Facebook oglašavanje / Oglasi na Facebooku

FACEBOOK STRANICA

FACEBOOK STRANICA

FACEBOOK STRANICA

FACEBOOK STRANICA

FACEBOOK STRANICA