Google Adwords oglašavanje
Oglašavajte se na najpopularnijoj svjetskoj tražilici!

Želite li se oglašavati na Google tražilici ili mreži portala sa Google oglasima? Google AdWords je efikasno internet oglašavanje gdje klijent svoj oglas plaća po kliku. Rezultati su vidljivi jako brzo pa tako i sama efikasnost internet kampanje.

Putem Google Adwords Display (prikazivačke) mreže, Vaš oglas / tekstualni, slikovni ili animirani banner će biti vidljiv na odabranim najposjećenijim portalima i njihovim tematskim rubrikama.

Google prikazivačka mreža (GDN) mreža je internetskih stranica s oglašavačkim prostorom u koji možete smjestiti svoje oglase.

Portali, YouTube, Mobilni oglasi
GDN google display network oglasavanje Google Display Network (GDN) je vodeća svjetska oglašivačka mreža koja koristi precizno ciljanje za dosezanje angažirane publike, što znači bolje rezultate za oglašavače.
Predstavlja jednostavan i ekonomičan način oglašavanja na milijunima visokokvalitetnih stranica s vijestima, stranica koje se bave određenom temom sadržaja, stranicama s videozapisima i blogovima.

Dosegnite publiku na temelju njihovih pretraga i osobnosti na sljedeće načine:
– Kontekstualno ciljanje
– Kontekstualno ciljanje ključnih riječi
– Tematsko ciljanje
– Ciljanje prema položaju

Bitno je naglasiti da je prikazivanje oglasa besplatno, Vi plaćate unaprijed postavljenu cijenu klika samo kada posjetitelj klikne na vaš oglas.

Nudimo vam:
– Kreiranje i upravljanje Google AdWords kampanjama
– Google oglasi na pretraživačima
– Google oglasi na mreži portala
– Google oglasi na YouTube mreži
– Google oglasi na mobilnim uređajima
– Format oglasa može biti tekstualni, slikovni ili video
– Google Analytics analiza