Povećanje prisutnosti na Internetu može se postići oglašavanjem na portalima putem bannera i tekstualnih linkova.

Način oglašavanja na portalima

 

Zašto se oglašavati na internetu?
Internet u BiH koristi oko 52% stanovništva (podaci iz aprila 2015.) Internet portali su dostupni 24 sata dnevno, sedam dana u sedmici, svim korisnicima u svijetu koji imaju pristup Internetu.

Korisnici sami biraju kada će pristupiti Web portalima, dok primjerice kod TV-a postoji vrijeme emitiranja: tko se u to doba zatekne pred ekranom vidi emitiranu reklamu. To nije zanemarivo, jer kad korisnik odluči posjetiti određene stranice, veća je vjerojatnost da će lakše prihvatiti informacije, i to ne samo one koje sam traži, nego i one koje mu se tamo nude.
Obzirom da se radi o interaktivnom i multimedijalnom medijima u kojima se informacije neprestano obnavljaju, korisnicima Internet portala dostupne su uvijek najnovije informacije, fotografije s mjesta zbivanja, video i audio snimci, a komunikacija s korisnicima je dvosmjerna.
Oglašavanjem na internetskim portalima je dobra za izgrađivanje imidža Vaše tvrtke. Što ste više prisutni na općenitim portalima, veća je vjerojatnost da će ljudi zapamtiti ime vaše tvrtke i da će im vaše ime pasti na pamet upravo u trenutku kada zatrebaju vaše usluge.
Oglašavanje na Internetu osigurava vam povećanje posjećenosti vašeg web site-a što rezultira povećanjem potražnje za proizvodima i uslugama koje nudite. Što se više oglašavate online, dostupni ste većem broju posjetitelja, a samim tim i većem broju potencijalnih klijenata.

IN WEB DIZAJN  za svoje klijente nudi reklamiranje na  bh Internet portalima.
U našem vlasništvu su sljedeči portali na kojima nudimo oglašavanje:

 

www.gdjezavikend.ba

www.kukuriku.ba

Nudimo Vam zanimljive načine oglašavanja,prezentacije i najkraći put do tačno definisane ciljne grupe.